Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mașină distrusă după ce utilajul de ridicări a agățat firele unui stâlp de electricitate

O mașină parcată pe strada Autogării a fost distrusă, luni dimineața, după ce un stâlp de iluminat public s-a prăbușit peste ea.

Se pare că accidentul a fost produs de utilajul de ridicat mașini.

„Accidentul a avut loc în această dimineață, la intrarea utilajului în curtea de depozitare a autorismelor ridicate situată pe strada Autogării. Chingile utilajului au fost recent înlocuite, fiind mai lungi și necesitând astfel ridicarea mai sus a brațului utilajului. La intrarea în spațiul de depozitare, brațul autoutilitarei a agățat firele suspendate de fibră optică, iar stâlpul de iluminat care le susținea a căzut”, au spus reprezentanții Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, mașina avariată în urma acestui accident va fi reparată de Poliția Locală, prin polița RCA a utilajului de ridicări.

sursa: tribuna.ro