“Am lovit-o cu cuțitul pe bunica” – Apelul şocant la 112 al copilului de 9 ani care şi-a ucis bunica

Tragedia a fost anunţată prin 112 chiar de băiat, care va fi preluat de specialiştii în protecţia copilului, arată anchetatorii.

Crimă cumplită în cartierul bucureștean 1 Mai. Un copil în vârstă de doar nouă ani, diagnosticat cu ADHD, și-a atacat în după amiaza zilei de marți, 26 mai, bunica în vârstă de 70 de ani.

Copilul se enervase, potrivit anchetatorilor, că bătrâna nu-l mai lăsa seă se joace pe calculator. După ce a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul, cel mic a sunat la 112.

Probabil când a văzut că bătrâna, atacată cu cuțitul, nu i se mai opune, copilul a înțeles că a făcut ceva rău, grav. A apelat imediat numărul de urgență 112. “Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”, a transmis copilul de 9 ani, care a reușit apoi să-i dea operatoarei datele personale și adresa.

Potrivit adevarul.ro, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri pentru a stabili, cu precizie, care au fost circumsanţele în care s-a petrecut tragedia din sectorul 1 al Bucureştiului. Incidentul va fi analizat şi de cei de la Protecţia Copilului. Băiatul, fiul unui medic din Capitală, se pare că suferă de ADHD, însă specialiştii spun că nu ar trebui să existe nicio legătură între boala micuţului şi crimă.

Sursa:realitatea