Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Şase persoane rănite într-un accident rutier. Ciocnire violentă între un microbuz şi un autoturism

Şase persoane au fost rănite ușor, joi, într-un accident de circulație care s-a produs pe autostrada A1, sensul de mers Timişoara-Arad, arată primele informaţii.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori și polițiști. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, la fața locului intervine inclusiv elicopterul SMURD.

Conform polițiștilor, accidentul a fost cauzat de un microbuz cu numere de Bulgaria, care nu a respectat distanța de siguranţă față de mașina din fată.

În microbuz se aflau opt persoane, dintre care șase au fost rănite ușor și sunt transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigații medicale. Circulaţia în zonă nu este blocată.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
Sursa:realitatea