Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi – Vremea se schimbă radical: Ploi și vijelii în aproape toată țara

Meteorologii au emis, vineri, cod galben de ploi și vijelii pentru aproape toată țara, unde vor fi înregistrate averse torențiale, descărcări electrice, dar și grindină, avertizarea fiind valabilă până la ora 23:00.
Agenția Națională de Meteorologie (ANM) a emis, pentru ziua de vineri, cod galben de ploi pentru mare parte din țară. Potrivit ANM, vor fi înregistrate averse torențiale, vijelii, descărcări electrice și izolat grindină în județele din Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și în nordul Munteniei.

De asemenea, în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși frecvent 20-25 litri/mp și pe arii restrânse 40-50 litri/mp.

sursa: stiripesurse.ro