Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Adolescent lovit de o maşină pe o trecere de pietoni

Un adolescent de 14 ani a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj. Băiatul a fost dus în comă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu. Aici, copilul de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea.

Băiatul este în stare foarte gravă. Acesta a fost transportat la un spital din Craiova.

“Copilul de 14 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni, pe DN 66, în Bumbeşti-Jiu. Este inconştient. Copilul locuieşte în zonă şi traversa strada Parângului, împreună cu un prieten, care nu a fost acroşat. A fost transportat la spital la Craiova şi este în comă. Şoferul are 50 de ani, acesta se îndrepta spre Petroşani”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa:realitatea