Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Dupa ce a facut drifturi a intrat intr-un stalp!

Un accident de circulație s-a produs în marti seară în fața mall-ului din Baia Mare. Un tânăr circula cu un autoturism imnatriculat in Marea Britanie.
Din spusele martorilor se pare că acesta a încercat mai multe derapaje controlate în intersecția strada Victoriei-Bd Decebal, dar a pierdut controlul volanului, a rupt stâlpii și s-a oprit într-un stâlp, scrie actualmm.ro.

Mai mulți băimăreni care stăteau pe o banca din zona magazinului s-au speriat ingrozitor, când au văzut bolidul că vine amenințător spre ei. Noroc că s-a oprit în stâlp și nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii băimăreni l-au legitimat pe conducătorul auto și l-au testat cu aparatul etilotest. Așa au descoperit că tânărul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.