Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident produs pe DN 72 soldat cu patru victime

Trei copii minori şi bunica lor au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a ieşit în s-a ciocnit cu o alta, ieşind în afara părţii carosabile. Răniţii au fost preluaţi cu ambulanţele şi duşi la spital.

Accidentul a avut loc pe DN 72 Târgovişe – Găeşti, în dreptul comunei dâmboviţene Dragodana. În urma impactului, maşina în care se aflau cei patru a fost proiectată în şanţul de pe marginea drumului. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, două ambulanţe şi o autospecială de descarcerare.

Cei 3 minori si bunica lor au fost preluaţi de amulantele SMURD şi SAJ şi transportaţi la spital. Surse medicale ne-au declarat că cei patru nu sunt răniţi grav.

Sursa:adevarul