Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Ceaţa şi carosabilul umed, au stat la baza producerii coliziunii între un autotren şi un autoturism

Traficul este blocat pe A1 Bucureşti – Piteşti, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism. O bandă de circulaţie este restricţionată, pe sensul către Piteşti.

Accidentul a avut loc pe raza localitaţii Corbii Mari, la kilometrul 49.

„În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav. Valorile de trafic sunt crescute iar în zona acccidentului se circulă în coloană. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale”, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

La accident au intervenit pompierii de la detaşamentul Titu cu o ambulanţă de tip SMURD şi o maşină de descarcerare cât şi cei de la Ambulanţa Dâmboviţa.

Soferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, în urma incidentului, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare. Acesta a fost transportat la spitalul din Titu.

Oamenii legii spun că pe A1 se circulă în condiţii de ceaţă şi umiditate crescută.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, respectând indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare de la locul efectuării lucrărilor menţionate.

Sursa:adevarul