Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

EMOȚIONANT!!! O cățelușă PLÂNGE după ce a fost salvată de la moarte

Îți va sfâșia INIMA! O cățelușă din rasa golden retriever a fost dusă de fostul proprietar la piata in care se vindeau animale pentru carne. Din fericire, niste localnici iubitori de animale, au platit pentru caine, pentru a-l salva de la moarte. 

Unul dintre salvatori a declarat pentru MailOnline ca ea si mai multi oameni au strans 1,612 lire sterline pentru a cumpara cainele retriever si inca alti caini. Ei au presupus ca acestia au fost furati inainte sa fie pusi in custi.

La scurt timp după ce a fost salvată, cățelușa a izbuncit in lacrimi in semn de recunostiinta. De asemenea, voluntarul Xu a zis ca 17 dintre animalutele salvate au fost date spre adoptie.

În China, milioane de caini si pisici sunt maltratate si date spre vanzare in fiecare an, pentru a fi mancate.

Sursa:animalzooo