Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Accident SPECTACULOS! „Este o minune că trăieşte“

Şoferul, în vârstă de 27 ani, se afla la volanul unui Opel Vectra. În localitatea doljeană Podari, a accelerat într-o curbă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A lovit un parapete, un stâlp de electricitate, a trecut printr-un gard şi s-a rostogolit în curtea unei case. Când a ieşit din maşină, nu-i venea să creadă că trăieşte.

Accidentul a avut loc marţi seara, 13 noiembrie a.c., pe DN 56, în localitatea Podari. Şoferul se îndrepta spre Craiova şi circula cu viteză mare. Nu a încetinit nici când a intrat într-o curbă periculoasă. A pierdut imediat controlul volanului.  Mai întâi a lovit un parapete, apoi a ricoşat într-un stâlp de electricitate, a intrat printr-un gard şi s-a oprit în curtea unei case situate pe marginea drumului. Deşi maşina s-a transformat într-un maldăr de fiare, şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. “E o minune că trăieşte”, au exclamat localnicii când au văzut cât de avariat era autoturismul.

Momentul în care tânărul a pierdut controlul volanului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul se rostogoleşte în afara părţii carosabile.

“Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 870 de lei pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.”

Video: aici

Sursa:adevarul