Horoscop pentru joi, 15 noiembrie 2018

Berbec

Interesanta zi! Daca in prima parte a zilei esti exuberant, animat de dorinte si planuri marete alaturi de prieteni, protectori sau sustinatori, de la amiaza devii mult mai introvertit si orientat catre sufletul tau. Se recomanda prudenta, pentru ca incarcatura energetica astrala de astazi te poate obosi mult. Evita activitatile fizice si mentale deosebite. Sanatatea este vulnerabila, insa odihna si remediile naturiste iti sunt cele mai indicate.

Taur

Ziua incepe in forta cu evenimente deosebite in planul socio-profesional. Este vorba despre un final de etapa profesionala, final care iti poate aduce modificarea statutului si imaginii tale publice. Evita discutiile contradictorii cu sefii si retragete-te prudent din prim-planul profesional. La amiaza te vei simți mai bine, schimbandu-ti starea de spirit si registrul evenimentelor. Sunt momente potrivite discutiilor cu prietenii sau cu protectorii.

Gemeni

Ești animat de gânduri mărețe, planificând activități culturale de anvergură, călătorii sau studii pe termen lung. Este posibil sa-ti remodelezi scara valorilor morale, sa imbratisezi o alta filozofie de viata si chiar sa începi a studia profund in acest sens, fie printr-un curs, o scoala de profil sau pur si simplu sa iei la rasfoit carti de specialitate. Pentru că in ultimele zile ti-ai elevat sufletul, chiar si fara sa-ti dai seama, ceilalti, in special superiorii de la locul de munca, te vor observa si aprecia.

Rac

Interesante lucruri se petrec astăzi in sectorul banilor si bunurilor administrate in comun cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii. Ori primesti o suma de bani restanta de pe urma unei colaborari, ori demersurile financiare legate de o mostenire, un partaj sau o afacere ajung la final, ori partenerul de viata aduce bani suplimentari la bugetul familiei. Oricum este o schimbare financiara de care te poti bucura din plin.

Leu

 

Traversezi zile importante la capitolul relatii parteneriale si colaborari. Contextul astral de astăzi te ajută sa iei decizii radicale vizavi de activitatile desfasurate in comun cu altii. Este bine sa renunti la persoanele care simti ca nu te mai ajuta sau la implicarile sociale nesatisfacatoare. Totusi, fii prudent pentru ca exista riscul sa fii prea radical in gandire si sa iei decizii pripite. De la pranz, tensiunea dintre tine si ceilalti se estompează.

Fecioara

Activitatile de rutina, programul zilnic fie de la serviciu, fie de acasa vor suferi modificari neașteptate. Bine ar fi sa faci de bunavoie schimbarile necesare, altfel existand riscul suprasolicitarii nervoase si fizice. Apar informatii pretioase legate de parteneriate si colaborari. Unele aspecte parteneriale te nemultumesc, pe altele nu le intelegi, altele se pot finaliza brusc si fara vreo explicatie. Protejeaza-te de provocarile exterioare si ai rabdare ca pana la urma totul se va desfasura in favoarea ta.

Balanta

Se contureaza un final de etapa sentimentala. Este un moment bun de a pune punct unor relatii nesatisafacatoare si de a-ti alcatui alte planuri amoroase. Se pare ca neintelegerile pornesc de la patrimoniul familial sau datorită vorbelor unui membru al familiei. Fii mai selectiv cu persoanele carora le daruiesti iubirea, banii si bunurile tale. ozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si vulnerabil la afectiuni diverse.

Scorpion

 

In ultimele zile ai tot dereticat prin casa, ai pus ordine in relatiile familiale sau ai luat decizii importante vizavi de sectorul domestic. Astazi este momentul sa inchei toate acestea și să te orientezi spre noi orizonturi. Gândurile si eforturile îți vor fi atrase de catre relatiile sentimentale si cele cu copiii. Esti tentat sa eviti realitatea acestor relatii, chiar daca intuiesti cum stau lucrurile. Bine ar fi sa te detasezi si sanu intervii in nici un fel in viata celor dragi.

Sagetator

Astăzi esti tentat sa faci curatenie in relatiile cu cei apropiati. De unele persoane, rude sau prieteni te vei indeparta definitiv, fiind momente excelente de a lasa pe altii, mult mai potriviti si de folos tie, sa vina in preajma ta. Sunt momente bune de a petrece mai mult timp cu membrii familiei. Totodata te-ai putea ocupa pe indelete de treburi gospodaresti ramase restante. Seara, aduna-i pe cei dragi la o cina amuzanta.

Capricorn

Veniturile tale din activitatea prestata la un loc de munca vor cunoaste un final de etapa, fie prin schimbarea conditiilor de munca, fie prin schimbarea sumei pe care o primesti efectiv pe munca ta. Discuțiile și evenimentele zilei te vor face să-ți remodelezi scara valorilor morale și spirituale dupa care te ghidezi in viata. Mentalul este destul de bulversat, de aceea selectează oamenii și informațiile. Recomandabil este sa eviti eforturile fizice și mentale prea mari.

Varsator

Sunt șanse mari de a aborda alte planuri de viata. Esti sustinut din astral pentru schimbarea personalitatii si a modului de relationare cu tot ce te inconjoara. Fii deschis la schimbare si mai atent la nevoile celorlalti. Siguranța materială este importantă penru ceea ce dorești să faci, însă și sufeltul tău are nevoi spirituale ce trebuie luate în serios. Cheltuieli cotidiene și planuri de investiții. Prudență și răbdare!

Pesti

Zi cu stari si evenimente contrastante. Sanatatea si mentalul sunt vulnerabile si cu greu iti poti aduna gandurile si fortele pentru orice fel de activitati. Bine ar fi sa te ocupi de treburi usoare, iar in limita posibilului chiar sa stai mai mult în aer liber la plimbare. La serviciu exista multa solicitare si tensiuni colegiale bine mascate. Ai nevoie sa-ti dezvolti increderea in fortele proprii si sa-ti folosesti mai mult creativitatea.

sursa: astrocafe.ro