Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier în lanţ pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, cu patru autovehicule.

O ciocnire în lanţ a patru autovehicule a avut loc miercuri, 9 ianaurie, pe DN1, în Alba, între Teiuş şi Aiud, pre raza localităţii Oiejdea.

Un accident rutier în lanţ s-a petrecut miercuri, 9 ianuarie, în jurul orei 12:00 pe DN 1, sensul de mers Teiuş-Alba Iulia, în dreptul localităţii Oiejdea.    Potrivit IPJ Alba, în accidentul rutier au fost implicate patru autovehicule, iar în urma impactului o persoană a fost rănită uşor.    Cauza probabilă a accidentului a fost nepăstrarea distanţei de către şoferul unei autoutilitare care a intrat în coliziune cu un alt autoturism.   Ulterior în accident au fost implicate alte 2 autoturisme aflate pe acelaşi sens de circulaţie.