Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un bărbat a murit într-un GRAV accident rutier

Un bărbat de 63 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce maşina pe care o conducea pe un drum judeţean din Hunedoara a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat într-un şanţ. Pasagerul, un bărbat de 70 de ani a scăpat nevătămat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un accident mortal a avut loc, miercuri, pe DJ 705 în localitatea Balşa, în apropiere de Orăştie.

 ”Pompierii Detaşamentului Orăştie specializaţi în prim-ajutor şi descarcerare şi un echipaj SAJ au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat pe plafon în şanţ. În autoturism se aflau doi bărbaţi care au rămas blocaţi în habitaclu”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Potrivit acestora, şoferul în vârstă de 63 de ani a fost resuscitat, dar nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul. Pasagerul, în vârstă de 70, a scăpat nevătămat. 

Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

accident

Sursa:ziaruldeiasi