Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

În orașul Constanța semafoarele luminează sub formă de inimi, în luna iubirii!

Autoritățile constănțene s-au gândit să marcheze într-un mod inedit zilele dedicate iubirii din luna februarie, culoarea roșie a semafoarelor urmând să lumineze sub formă de inimioare de Valentine’s Day și Dragobete.

„În luna februarie, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day, cât și Dragobetele, semafoarele de pe un bulevard întreg din Constanța vor fi în ton cu această perioadă, afișând o inimioară în zona culorii roșii”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Astfel, angajații instituției au montat, de miercuri, în locul luminii de culoare roșie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârșitul lunii.

„Recomandăm șoferilor să țină cont de faptul că inimioara înlocuiește semnul STOP și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului”, au adăugat sursele citate.

Acest semn va fi văzut de șoferi la semafoarele de pe întreg bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș până la intersecția cu bulevardul Ferdinand.

sursa: reporterntv.ro