Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

O vedetă a televiziunii Antena 1 a fost implicată într-un accident rutier

Dorian Popa, cântăreț și vedetă a televiziunii Antena 1, a fost implicat miercuri seara într-un accident rutier destul de grav.

Imagini pentru dorian popa accident

Dorian Popa, vedeta de la Antena 1, a fost implicat într-un accident de mașină seara trecută. În imagini se poate observa cum a fost lovită mașina luxoasă a artistului.

Dorian Popa a și făcut haz de necaz despre cele întâmplate, în mesajul pe care l-a transmis fanilor săi. Ba mai mult decât atât, artistul a fost supus etiloestului de către polițiști, rezultatul reieșind negativ – zero alcoolemie.

„Hâtz, Johnule, din când în când, lucrurile mai merg și rău. Asta este, n-avem ce să facem, bine că toată lumea e teafără și bine că avem asigurările necesare. Bă cred că eu sunt singurul om din lume care putea să supere atâția oameni într-o singură fracțiune de secundă. Motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta aste, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam. Ne punem cenușă în cap și ne asumăm”, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Sursa:evz