Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Alimentele care duc încet, dar sigur la cancer

Andreea Cigolea a vorbit în rubrica ”Sfat de Sănătate” despre alimentele care duc încet dar sigur la cancer cu medicul Mirela Tache, expert în boli metabolice și nutriție. Iată de ce trebuie să ne ferim și cât de periculoși sunt coloranții.

Modul de preparare al unor anumite alimente pot să ducă la cancer. Prin procesul de preparare la grătar a cărnii roșii, mai ales a celeia care este însoțită de grăsime, se produc niște substanțe dăunătoare cu efect mutagen. Prepararea la cuptor este cea mai sănătoasă. 

Alimentele care cresc riscul de cancer:
-carnea roșie
-alcoolul 

Sfat de Sănătate. Alimentele care duc încet dar sigur la cancer  16

Nitrați, substanțele care au rol de conservare în alimentele procesate și dau culoarea roz mezelurilor, favorizează și ele apariția cancerului. 

Sunt persoane care consumă aproape zilnic carne roșie și aproape în exclusivitate. Aceste persoane sunt în pericol de a se îmbolnăvi. 

Nu există alimente interzise, pe care să nu le gustăm niciodată dar este bine să ne axăm pe alimentele care s-au dovedit a fi benefice pentru sănătate cum ar fi consumul de fructe și legume.

Dulciurile concentrate ar trebui evitate.

Sursa:antena3