Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier grav la Turnu Severin !!! 4 victime !!

Un grav accident de circulaţie s-a produs luni seară la intersecţia a două străzi din Drobeta-Turnu-Severin. Soţia, fiica de numai cinci ani şi bebeluşul de câteva luni şi-au pierdut conştienţa şi au ajuns la spital după ce bărbatul a pătruns într-o intersecţie, deşi trebuia să acorde prioritate.

În urma impactului violent. maşina în care se aflau cei patru a fost proiectată într-un gard de beton. Medicii de pe ambulanţă spun că au găsit-o atât pe mamă, cât şi pe fiica sa de numai 5 ani în inconştienţă, iar bebeluşul fusese scăpat din mână.

Cei doi şoferi au fost testaţi, dar nu consumaseră băuturi alcoolice. Şoferul vinovat de producerea accidentului de circulaţie a rămas fără permisul de conducere şi va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa : adevarul . ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.