Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Bărbat prins beat criță la volan in Iași !!!

Baiatul in varsta de 21 de ani a fost tras pe dreapta de catre politistii Sectiei 2, in noaptea dinspre 5 spre 6 octombrie, pentru un control de rutina.

Acesta se afla la volanul propriului autoturism, pe Soseaua Stefan cel Mare, din municipiul Iasi. Intrucat emana halena alcoolica, soferul domiciliat in Braila a fost supus unui test alcoolscopic, iar rezultatul a fost incredibil. S-a dovedit ca acesta consumase bauturi alcoolice din belsug in acea seara, rezultatul inregistrat in urma verificarilor fiind de 1.03 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii l-au condus pe acesta la spital, unde i s-au recoltat doua probe biologice de sange pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia pe care o avea. Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal, pentru conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Conform unei statistici realizate de Serviciul Rutier, tinerii sunt in topul soferilor care provoaca cele mai multe accidente.

Sursa : bzi . ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.