Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O mașină a aterizat in lacul Tăbăcărie , Constanța !!

Doi tineri, un băiat şi o fată, puteau sfârşi înecaţi în lacul Tăbăcărie, după ce autoturismul în care se aflau a căzut în apă. În timp ce dădea cu spatele, un şofer începător a lovit maşina în care se aflau cei doi. Autoturismul a fost scos din apă după patru ore şi mai multe încercări nereuşite. Imediat după accident, şoferul a ajuns la spital, iar spre dimineaţă şi prietena lui a solicitat transportul la unitatea medicală.

O seară relaxantă pe malul lacului putea fi fatală pentru doi tineri din Constanța, un băiat și o fată. Ei au parcat mașina aproape de apă și, la un moment dat, fără să își dea seama, autoturismul a plonjat în Lacul Tăbăcărie. Renault-ul în care se aflau a fost lovit de un Mercedes condus de un șofer începător.

Sursa : reporterntv

Leave a Reply

Your email address will not be published.