Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Horoscop pentru joi, 13 iunie 2019

Berbec
Zodia Berbec
Sunt momente potrivite pentru a-ti achita taxele, impozitele și orice alte datoriile. Relatiile cu institutiile financiare sunt bune si poti primi raspunsuri benefice si ajutoare deosebite in afaceri sau credite. Se pot rezolva sau măcar se pot lămuri cheltuieli referitoare la casă și familie. De asemenea, vor intra în discuție moștenirile sau afacerile de familie.

Taur
Zodia Taur
Tema zilei este reprezentată de relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori sau despre partenerii din cadrul unor proiecte profesionale se vor discuta aspecte legate de acte, promisiuni, înțelegeri făcute undeva, cândva. Este momentul producerii unor schimbări, atât în ceea ce privește mentalitatea ta, cât și atitudinea față de parteneri.

Gemeni
Zodia Gemeni
Sunt momente potrivite pentru treburile de rutină personale sau profesionale. Este posibil să întâmpini ceva neplăceri din partea colegilor, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Gâlceava poate porni de la banii câștigați la serviciu sau de la elanul cu care îți îndeplineși sarcinile de lucru. Odihnește-te mai mult!

Rac
Zodia Rac
Ești vesel, pus pe glume si cu chef de aventuri. Cei din jur nu iti sustin starea, de aceea temperează-ți cheful de distractii. Sunt momente bune pentru a discuta cu pesoanele dragi și pentru a desfășura activități specifice unui hobby drag sufletului tău. Ești foarte combativ și pus pe fapte mari, aspecte ce îi pot necăji pe ceilalți, dacă te implici prea mult în treburile lor.

Leu
Zodia Leu
Treburile casei si problemele membrilor familiei sunt temele principale ale zilei. S-ar putea sa fii nevoit sa ai grija de cineva bolnav sau sa faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Tensiunea domenște în fundalul domestic, bine fiind să acorzi atenție tuturor detaliilor din acest segment. Există dușmănii ascunse din partea unor neamuri.

Fecioara
Zodia Fecioara
Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Este nevoie sa te implici in treburile unor prieteni, chiar daca gandurile tale zboara in alta parte. Forfota din preajma ta duce la oboseală și risipirea energiilor vitale în detalii care nu te privesc. Selectează prioritățile și lasă-i pe ceilalți în pace. Călătorii pe distanțe scurte.

Balanta
Zodia Balanta
Încă de la primele ore ale diminetii sunt momente favorabile cumpărăturilor și altor aspect financiare, de tipul primirea salariului, a unui bonus sau a unor cadouri substanțiale. Se va evidenția tendința de a cheltui mult pentru nevoile profesionale sau pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică. Prudență și evită extravaganțele!

Scorpion
Zodia Scorpion
O zi buna pentru vizite la un salon de intretinere corporala sau pentru a incepe o dietă estivală. Ocupă-te de tine, creionează planuri de viitor, selectează prioritățile personale și pe cele profesionale. De asemenea, ar fi bine să privești atent la relațiile și situațiile în care ești implicat. Renunță la cele nesatisfăcătoare!

Sagetator
Zodia Sagetator
Ziua îți aduce dorinta de interiorizare. Sunt momente bune pentru o analiza atentă a ceea ce se petrece in jurul tau si pentru a-ti trasa noi directii de viata. S-ar putea sa descoperi unele conflicte mocnite la serviciu, din motive financiare sau materiale. Ia aminte la cele aflate sau presimțite astăzi, deoarece te vor ajuta mult în viitorul apropiat.

Capricorn
Zodia Capricorn
O zi destul de controversată. Sunt posibile informații deosebite venite din partea unui prieten sau a unui protector, referitoare la bani și bunuri comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii dintr-o afacere. Evită dialogurile ample și vorbeșete cât mai puțin. Unii te provoacă doar așa de dragul jocului de cuvinte.

Varsator
Zodia Varsator
Activitatile din domeniul profesional se evidențiază astăzi. Ai multe de rezolvat la serviciu, iar acum vei fi neovit să relaționezi cu șefii și autoritățile. Sau tu la rândul tău devii, cel puțin pentru o zi, o autoritate în domeniul în care activezi. Decizii importante, controverse colegiale, răsturnări de situație în cazul unor sarcini de lucru începute mai demult. Fii prudent!

Pesti
Zodia Pesti
Ziua te predispune la răscoliri mentale. Se conturează dialoguri multiple cu oameni importanți în mediul socio-profesional în care activezi, dialoguri în urma cărora îți vei schimba unele opinii și decizii. Pe de altă parte, vor interveni aspect referitoare la străinătate, probabil ceva legat de copii, de studii sau detalii despre o călătorie îndepărtată.

sursa: astrocafe.ro