Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5535

Moartea cumplită a unui tânăr de 20 de ani după un accident rutier grav. Venea de la un grătar cu prietenii

Un botoşănean de 20 de ani a murit, în acest weekend, în urma unui accident rutier deosebit de grav. Acesta s-a izbit cu maşina, frontal, de un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului tânărul, aflat la volan, a murit aproape pe loc.

Moartea cumplită a unui tânăr de 20 de ani după un accident rutier grav. Venea de la un grătar cu prietenii

După informaţiile iniţiale tânărul s-ar fi aflat la un grătar cu prietenii, lângă o pădurice de la marginea municipiului Botoşani, pe drumul ce leagă oraşul de Suceava. La un moment dat, botoşăneanul de 20 de ani a vrut să plece în oraş. A luat maşina şi a urcat dealul către giratoriul de la intrarea în oraş.

 În apropierea giratoriului a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară. În urma impactului tânărul de 20 de ani a fost prins între fiarele contorsionate. A fost scos fără semne vitale de echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului.  Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze, băiatul murind lângă maşina distrusă. Sunt continuate cercetările pentru a se vedea cu exactitate cum s-a produs accidentul. Tânărul mort era angajat al unui service auto din Botoşani.  

Sursa:adevarul