Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

GRAV accident, în jud. Covasana: 7 victime, între care 3 copii

Pompierii și paramedicii covăsneni intervin, la această oră, la un accident rutier produs pe DN13E, între Sfântul Gheorghe și Întorsura Buzăului, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit ISU Covasna, în eveniment au fost implicate 7 persoane (4 adulți și 3 minori), din care o persoană a rămas încarcerată.

„Se intervine cu o autospecială de transport victime multiple, 4 ambulanțe (3 SMURD și 1 SAJ) și 2 autospeciale de descarcerare. Persoana a fost descarcerată în cel mai scurt timp de pompieri și toate victimele au fost evaluate medical și transportate la UPU Sfântu Gheorghe”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este întreruptă la kilometrul 35, în zona localităţii Câmpu Frumos, judeţul Covasna.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa:realitatea