Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

TIR în flăcări, după un accident cumplit, în jud. Bistrița-Năsăud.

Cabina unui autotren a luat foc după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier produs pe DN 17, în județul Bistrița-Năsăud. Cabina TIR-ului a fost distrusă în proporție de 90%. Din fericire, șoferul a scăpat teafăr.

Accidentul rutier s-a produs vineri, în jurul prânzului, pe DN 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului, din județul Bistrița-Năsăud.

În accident au fost implicate două autovehicule – autotrenul și un autoturism. În urma impactului dintre cele două, cabina camionului a luat foc.

Potrivit realitateadebistrita.net, la fața locului au intervenit două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud informează că șoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.

TIR-ul nu era încărcat, iar în urma incendiului a ars cabina acestuia în proporție de peste 90%.

sursa: realitatea.net