Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Trei persoane au trecut pe lângă moarte

Un autoturism s-a răsturnat răsturnat pe într-o râpă de pe Valea Străjii din județul Bistrița-Năsăud. În mașină se aflau trei persoane, din care una a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc duminică la orele amiezii, pe Valea Străjii, în zona denumită Lăzăloaie.

La locul accidentului au fost direcționate un echipaj de prim ajutor SMURD și unul de pompieri.

Potrivit primelor informații, în autoturism au fost trei persoane, dintre care una a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului a preluat un bărbat în vârstă de 50 de ani și l-a transportat la UPU SMURD BISTRIȚA pentru îngrijiri medicale„, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.1 de 2  

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 76 de ani.

Conform primelor date, un bărbat de 76 de ani, din Tureac, în timp ce conducea un autoturism pe un drum forestier de pe raza Mureșenii Bârgăului, în locul numit “Lăzăroaie”, a pierdut controlul acestuia și s-a rasturnat în albia unui pârâu.

În urma accidentului, un bărbat de 51 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Prundu Bârgăului efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.