Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Microbuz răsturnat după ce a fost lovit de tren

Accident joi seara în apropiere de Timișoara, după ce un șofer prea grăbit a încercat să depășească un tren.

Accidentul a avut loc la o trecere de nivel cu calea ferată între Timișoara și satul Urseni. Șoferul în vârstă de 47 de ani al unui microbuz a crezut că este mai rapid decât trenul și nu s-a mai asigurat cum trebuie înainte de a trece peste calea ferată.

Microbuzul a fost lovit în plin de un tren personal care plecase din Timișoara și se îndrepta către Lugoj, iar în urma impactului autovehicolul a ajuns în afara căii ferate cu roțile în sus. Din fericire, conducătorul auto a ieșit singur din mașină și nu a fost rănit grav.

Nici garnitura de tren nu a avut de suferit și nici nu s-au înregistrat răniți în tren.

Bărbatul care nu a luat în seamă crucea Sfantului Andrei si semnalele de la trecerea la nivel peste calea ferata se va alege cu dosar penal.

Sursa/foto:realitatea