Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident grav petrecut la ieșire din Câmpulung Moldovenesc.

Un grav accident rutier a avut loc la ieșire din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, miercuri noapte. Doi tineri și-au pierdut viața în urma impactului între două autoturisme.

În accident au fost implicate cinci persoane, inclusiv un minor, una dintre ele rămânând încarcerată.

La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Detașamentul Câmpulung Moldovenesc, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD, trei echipaje SAJ, dar și un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului.

Persoana încarcerată a fost extrasă de pompieri și predată paramedicilor pentru evaluare medicală.

Într-o mașină se aflau trei persoane, dintre care un minor. Toate victimele au fost preluate de echipajele medicale. În cea de-a doua mașină, se afla victima încarcerată, iar a doua persoană, cel mai probabil șoferul, nu a mai fost găsită la fața locului.

O persoană adultă și minorul, din prima mașină, au fost transportate la spital. A doua persoană adultă din prima mașină și cu cea care a fost încarcerată se aflau în stop cardio-respirator și au fost efectuate manevre de resuscitare. Din nefericire, eforturile personalului medical au fost în zadar, victimele inconștiente nu și-au mai revenit și a fost declarat decesul.

Imagine

Potrivit primelor informații toate persoanele implicate în accident sunt de sex masculin. Cei doi decedați au aproximativ 18 și 25 de ani.

Imagine

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut accidentul rutier.

sursa: realitateadesuceava.ro