Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Doi oameni au murit arși de vii în mașină, după ce șoseaua de sub ei a cedat

Tragedia în orașul rus Penza, din centrul Rusiei, aflat la circa 600 de kilometric sud-est de Moscova. Astfel, doi bărbați aflați în mașina lor Lada au căzut într-o canalizare cu apă fierbinte după ce asfaltul s-a surpat. Ambii bărbați au avut parte de un sfârșit crunt, fiind arși de vii. Anchetatorii au publicat o fotografie a maşinii în timp ce era ridicată din groapa din care ieşeau aburi.

Tragedie în Rusia, după ce doi bărbați au murit după ce au fost fierți de vii

Comitetul de investigații rus, citat de presa europeană, au anunțat că bărbații au murit din cauza arsurilor, fiind cel mai probabil fierți de vii! La fel ca în România, și în Rusia locuințele sau clădirile de birou sunt conectate la rețelele de termoficare, folosite adesea în timpul iernilor severe, pentru apă caldă și căldură.

Ministerul pentru Situații de urgență din Rusia a oferit un comunicat foarte scurt: „O mașină a căzut după ce șoseaua a căzut. Din nefericire, s-au înregistrat și victime”. Cei doi bărbați care au murit nu au fost numiți.

Potrivit presei locale, martorii susțin că o altă mașină a trecut fix prin același loc cu câteva minute, când asfaltul a dat semne că cedează. Aceștia au plecat însă, iar mașina Lada care transporta cele două victime a parcat în locul ei, înainte că șoseaua să cedeze.

Sursa:fanatik; foto: thesun.co.uk