Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Tragedie în Brazilia! Cinci fotbaliști și-au pierdut viața!

Jucătorii unei echipe de fotbal în sală din Brazilia au fost implicați într-un accident rutier, iar cinci dintre ei și-au pierdut viața. Tragedia s-a întâmplat după ce clubul GS Camposaltinho revenea de la un turneu disputat în Minas Geirais, una dintrel cele 27 de unități federative din Brazilia.

Cinci jucători de fotbal în sală au decedat în Brazilia

Cinci dintre fotbaliștii echipei de fotbal în sală GS Camposaltinho au decedat după un accident. Cei cinci se aflau într-o mașină, șoferul a pierdut controlul volanului și a fost izbit de un autobuz. Fotbaliștii brazilieni reveneau după turneul de fotbal în sală pe care l-au câștigat la Minas Geirais și se îndreptau spre orașul Bambui, unde erau să dispute o altă competiție.

Alături de cei cinci jucători de fotbal, alte trei persoane din autobuz au fost rănite, dar se află în prezent în situație stabilă.

Conform declarațiilor oferite de antrenorul clubului, Adamilson Costa, șoferul nu a depășit viteza regulamentară, nu a încercat nicio schimbare bruscă de direcție. Costa susține că accidentul s-a produs după ce autobuzul a intrat pe contrasens, iar cel ce conducea mașina în care se aflau jucătorii de fotbal în sală nu a mai putut evita impactul.

Sursa:fanatik