Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident mortal pe DN1, în județul Alba. Un bărbat a fost spulberat de un camion

Accident mortal luni seară, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Alba. Un bărbat de 51 de ani, care mergea pe jos, pe şosea, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un camion.

Medicii veniţi la faţa locului au încercat zeci de minute să îl resusciteze însă, din păcate, nu l-au mai putut aduce în simţiri.
Șoferul camionului transporta baloți de carton și trebuia să ajungă la o fabrică de hârtie din Suceava. La un moment dat, spune el, în afară localității Teiuș, victima,care nu purta vestă reflectorizantă, i-a ieșit în față.

Florin Botezatu, șofer camion: „Era pe mijlocul străzii și nu l-am văzut, nu vestă. nu nimic pe el, numai l-am lovit în plin, am și frânat am intrat în balans. Era o mașină parcată pe partea asta probabil dumnealui a vrut să traverseze nu îmi dau seama”.

Salvatorii au ajuns imediat la fața locului și au început să îi acorde primul ajutor bărbatului de 51 de ani spulberat de mastodont, însă nu au mai putut face nimic.

Horea Hendrea, șef Birou Drumuri Naționale și Europene: „În urma evenimentului rutier pietonul a decedat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul uciderii din culpă și urmează să se stabilească cum s-a produs.”

Sursa:stirileprotv