Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Atenție români! Azi este trecută în calendar o sărbătoare importantă

Luni, 9 decembrie, are loc o importantă sărbătoare în cinstea Maicii Domnului. Însă, nu este trecută cu roșu în calendar. Această sărbătoare are o poveste unică ce a rămas în istoria omenirii și este considerată a fi o minune Dumnezeiască.

Azi se sărbătorește Zămislirea Sfintei Fecioare Maria. Tradiția spune că Sfinții Părinți Ioachim și Ana își doreau foarte mult un copil, pe care nu-l puteau concepe pentru că femeia era stearpă. Așadar, cei doi mergeau constant la templu pentru a se ruga lui Dumnezeu să le ofere un copil.

După o perioadă de rugăciuni neîncetate, Arhanghelul Gavriil s-a pogorât din Ceruri și i-a dat marea veste Sfintei Ana. Acesta i-a spus că va naște o fată, pe Fecioara Maria.

După cum toată lumea știe, Fecioara Maria este cea care l-a adus pe lume pe Mântuitorul nostru, Iisus Hristos.

Din păcate, Ioachim și Ana s-au bucurat de nașterea Mariei abia la bătrânețe, acesta fiind unul dintre cele mai mari miracole creștine despre care scrie în Biblie.

Astăzi, credincioșii pot rosi o scurtă rugăciune în cinste Fecioarei Maria.

Iată și o scurtă rugăciune pe care o poți spune mâine, în ziua Zămislirii Fecioarei Maria:

„Astăzi legăturile nerodirii de fii se dezleagă; că Dumnezeu auzind pe Sfinţii şi Drepţii Ioachim şi Ana, mai presus de orice nădejde le-a făgăduit lămurit că vor naşte pe Fiica lui Dumnezeu, din care S-a născut Cel Necuprins, Om făcându-Se, poruncind Îngerului să-i strige: Bucură-te cea Plină de har, Domnul este cu tine!”

sursa: capital.ro