Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Două persoane au murit în urma unui accident la ieşire din Vatra

Două persoane au murit, iar alte trei, inclusiv un minor, s-au ales cu diverse traumatisme, în urma unui accident rutier produs cu implicarea a patru automobile, la ieşirea din localitatea Vatra spre localitatea Cojuşna. Accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 18.00.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Mariana Beţivu, a declarat pentur IPN că impactul iniţial a avut loc între un automobil şi un microbuz. Victimele, un bărbat şi o femeie, aveau în jur de 40 de ani şi se aflau împreună cu copilul în automobil. În microbuz se afla şoferul care a fost traumat şi un pasager care se află în stare gravă. Potrivit inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului pentru lucrări de deblocare şi descarcerare au fost îndreptate trei echipaje de salvatori şi pompieri. În urma accidentului trei persoane au avut nevoie de descarcerare. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

sursa: adevarul.ro