Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Plan Rosu de intervenţie în judeţul Neamţ, din cauza unui accident cu 9 victime. Două persoane au murit

Un grav accident rutier cu victime încarcerate s-a produs în noaptea de 22 spre 23 decembrie, la ora 01:50, pe DN 15D, în localitatea Poienari. În eveniment a fost implicat un microbuz de transport persoane ce venea de la Londra cu destinaţia Vaslui.

Ca urmare a accidentului rutier produs pe DN 15D în localitatea Poienari, la nivelul judeţului a fost pus în aplicare Planul Rosu de intervenţie. În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 9 persoane. La fata locului s-au deplasat: 1 ofiter si 22 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulante SMURD. De la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la fata locului 4 echipaje. Ajunse la fata locului, forţele de intervenţie au identificat un microbuz intrat în nişte arbori de pe marginea drumului. Din cei 9 ocupanţi, 3 au fost scoţi din microbuz de către participanţii la trafic, 3 au fost extraşi de primele forte ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari iar 3 erau încarcerate. În urma accidentului au rezultat 9 victime din care 7 au fost transportate la CPU Roman (6 policontuzionate, constiente si 1 coma cu TCF sever) iar 2 persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului. Toate victimele sunt bărbaţi.

sursa: adevarul.ro