Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Un TIR s-a răsturnat în apropiere de un complex comercial din Huedin

Un autotren care transporta porci vii în localitatea Huedin s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial şi a a angrenat în cădere un panou publicitar.

Două autospeciale au fost alertate, în jurul orei 18.00, ca urmare a răsturnării unui autotren care transporta porci vii, pe raza localităţii Huedin.  „Autotrenul, care transporta cca 190 de capete, s-a răsturnat în apropierea unui complex comercial şi a a angrenat în cădere şi un panou publicitar din parcarea complexului comercial.

Şoferul a fost consultat de către echipajul medical, însă a refuzat transportul la spital.

Pompierii, alături de autorităţile locale şi localnici au sprijinit şoferul să scoată animalele care erau prinse sub structura remorcii şi le-au improvizat un ţarc în parcarea complexului.

Urmează să sosească un alt autotren al companiei pentru a prelua animalele şi a le transporta mai departe, precum şi un utilaj al unei companii private pentru a repune autotrenul pe roţi.

Sursa:adevarul