Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Informații rutiere

JUDEŢUL VÂLCEA: TRAFIC DIRIJAT PE DN 7

Ora: 06:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară dirijat, pe un fir, în ambele sensuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+500 metri, în zona localității Brezoi, județul Vâlcea, din cauza unui accident. Un autotren care transporta autovehicule ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, autotrenul a căzut în Râul Olt. Conducătorul acestuia și pasagerul au fost răniți și transportați la spital.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului și identificarea autovehiculelor implicate.

UDEŢUL TIMIȘ: CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ PE DN 6

Ora: 08:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt pe DN 6 Tmișoara – Cenad, la ieșirea din localitatea Lovrin către Sânnicolau Mare, județul Timiș. din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite.

Se estimează reluarea circulației în 40 de minute.

Sursa:politiaromana