Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Cum arată mașina de poliție cu care se fac verificările ITP? VIDEO

Un cetățean a filmat o acțiune a Poliției Rutiere din județul Bacău. Filtrul era organizat împreună cu RAR pe o stradă din orașul Moinești. În timp ce șoferii erau trași pe dreapta și amendați pentru problemele tehnice sau expirarea ITP-ului, bărbatul a filmat mașina de Poliție, care era aflată într-o stare atât de jalnică încât ne face să ne întrebăm cum a trecut inspecția tehnică.

Bărbatul a dat dovadă de mult curaj și le-a reproșat polițiștilor că amendează șoferii, deși autospeciala MAI nu ar trece niciodată inspecția tehnică periodică din cauza ruginii.

După ce internautul le-a reproșat polițistului și angajatului RAR că încalcă chiar ei legislația, echipajele au plecat din acel loc.

„Autovehiculul folosit de nu are cea mai estetică formă de utilizare, însă precizez că autovehiculul respectiv are Inspecție Tehnică Periodică și corespunde din punct de vedere tehnic, din păcate nu și estetic”, a declarat un oficial al IJP Bacău.

Sursa: promotor.ro