Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop pentru luni, 02 martie 2020

Berbec
Zodia Berbec
Multe persoane din anturajul apropiat vor veni în preajma ta din varii moive. Unii vor dori să-ți ceară sfaturi, altii au chef de discutii banale, iar altii, pur si simplu vor să se bucure de farmecul tau nativ, care astazi este accentuat. Totusi nu te lasa dus de valul admirațiilor si evita sa vorbesti prea mult. Exista riscul sa povestesti amanunte despre tine, iar alții să te înțeleagă greșit. Bucură-te de toate!

Taur
Zodia Taur
Sunt accentuate temerile privitoare la veniturile tale din activitatea desfășurată la locul de muncă. Discutiile pe marginea salarizării și a condițiilor de lucru, cu persoanele din anturajul profesional sunt importante, de aceea ar fi bine să iei aminte la tot ce se vehiculează în preajma ta. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile si datoriile. Spre seara vei primi cadouri sau favoruri.

Gemeni
Zodia Gemeni
Manifești multă indecizie astăzi. Celorlalti le este dificil să-ți intre in grații si astfel pot apărea conflicte pe termen lung. Fii intelegator cu toata lumea si depășește cu curaj stările de spirit care, parcă se joacă ele cu tine într-un ritm alert. Rezerva-ti momente pentru o plimbare usoara in aer liber si pentru a tăifăsui cu cei dragi. Chiar ai subiecte interesante de aflat si dezbatut.

Rac
Zodia Rac
O zi tensionată, nefiindu-ți prea clar de la cine sau de la ce ți se petrece asta. Organsimul tau este vulnerabil, astfel ca se pot evidenția afectiuni ale sistemului respirator si ale sistemului digestiv. Ai răbdare cu tine și dozează-ți eforturile. Compania celorlalți te poate obosi, de asemenea. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, intrucat există risc de erori.

Leu
Zodia Leu
Multa lume roiește în preajma ta astăzi. Senzația că te afli numai printre măști este pregnantă si destul de neliniștitoare. Asculta mai mult si evita sa vorbesti despre tine si planurile tale. Sunt personaje in preajma ta care vor, în secret, sa profite de tine. Intuitia este accentuata, astfel ca unii isi vor da seama ca esti o comoară de neprețuit in aceste zile. Cu putin efort te vei debarasa de indezirabili.

Fecioara
Zodia Fecioara
Vei fi nevoit să participi la reuniuni oficiale cu multe personaje din anturajul socio-profesional. Se pare că tema principala a dialgurilor de astazi este legată de veniturile obtinute din activitatea profesionala si conditiile de munca. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de anticipat. Surprizele se țin lanț la serviciu, astfel ca ar fi bine să fii informat in permanență.

Balanta
Zodia Balanta
Este ceva mai dificil astazi sa-ti ordonezi gandurile, sa fii coerent in vorbe si actiuni sau sa asculti discursurile altora. De aceea, ocupa-te de activitati usoare care presupun efort mental moderat. Persoanele din anturajul apropiat te pot sprijini in demersurile tale. Totul este să ai încredere in ei. Pe de alta parte, este un bun prilej de a-ți relaxa sufletul și trupul. Ascultă muzică liniștitoare!

Scorpion
Zodia Scorpion
O zi cu multe cheltuieli pe facturi, taxe, datorii sau servicii de care beneficiezi atat tu cat si cei dragi. Temerile privitoare la bugetul disponibil pentru toate acestea sunt fondate si de luat in seama. Alege cheltuielile prioritare si nu te lasa impresionat de mofturile celorlalti. Pe de alta parte, antreneaza-i pe cei alaturi de care consumi bani si bunuri comune, sa-si achite si ei partea lor.

Sagetator
Zodia Sagetator
Tentatia de a privi in ograda vietii celorlalti este mare si paguboasa. Oricat ai incerca sa gasesti aprecieri, daca nu te apreciezi tu pe tine, ceilalti te vot trata exact cum te tratezi tu pe tine. Sunt posibile tensiuni si discutii surde cu toata lumea intalnita astazi, insa depinde numai de tine cum privesti lucrurile. Vorbeste strictul necesar, evita provocarile celorlalti si ai mai multa incredere in tine.

Capricorn
Zodia Capricorn
Se pare ca este o zi aglomerată la serviciu, dar si acasa te asteptata treburi pe care le poti rezolva numai tu. Selecteaza prioritatile, deoarece exista riscul să-ți risipesti energia vitala si timpul in activitati inutile sau care mai suportă amânare. Ai grija si la sanatate, pentru ca se pot evidentia afectiuni. Rezista tentatiei de a folosi remedii la intamplare. Sfatul cuiva de incredere te va ajuta mult.

Varsator
Zodia Varsator
Ești pus pe șotii, iar aventura este la mare căutare pentru tine. Cei dragi îți pot diminua elanul distractiv, pe motiv ca aveti de discutat subiecte importante. Sunt momente bune pentru a alcătui planuri de calatorie sau de studii comune, de genul hobby. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati recreative si tine cont si de propunerile celorlalti. Temerile privitoare la iubire si implicatiile ei sunt nefondate.

Pesti
Zodia Pesti
O zi potrivita pentru activitati domestice, dar lucrurile pot iesi exact pe dos fata de ce îți propui tu la inceputul zilei. De aceea lasă loc si factorului neprevăzut si adapteaza-te situatiilor care intervin. Spre finalul zilei vei constata ca de fapt ai rezolvat multe si chiar mai bine decat te-ai gandit. Ai incredere ca providența te ajuta necondiționat. Sfătuiește-te cu cei dragi in orice legat de casă.

sursa: astrocafe