Vezi unde se mananca cea mai buna MANCARE SPECIFICA DE CRACIUN !!
Cel mai bun muşchiuleţ de miel din Bucureşti
„Într-o zonă a Bucureştului care-ţi solicită dorinţa de a face o „excursie“ cu destinaţia mâncare autentică turcească, gătită de bucătari turci, în stil turcesc, într-un ambient turcesc, am descoperit experienţa de a te bucura de mâncare foarte bună, fără prea mult dichis, dar pregătită cu respect. Golden Kebap este cu siguranţă un loc „hipsteresc“ fără să vrea, dar unde mâncarea excelează prin gust. Cel mai bun muşchiuleţ de miel la grătar pe care l-am mâncat vreodată îl găseşti acolo, dar nu este în meniu. Trebuie să le câştigi încrederea ca să poţi să ai acces la câteva preparate speciale!“, spune Florin Scripcă, cunoscut sub numele de Chef Foa, Executive Chef, Flavours Food Design.
Cea mai bună pâine
„Un loc al meu preferat pentru un mic dejun foarte bun este Rue du Pain, Floreasca. Întreaga atmosferă şi preparatele mă fac să mă simt exact ca la Paris. Calitatea produselor este ireproşabilă. Micul dejun se poate personaliza prin adăugarea sau scoaterea unor ingrediente. Pentru cei care nu sunt matinali este locul perfect pentru micul dejun pentru că este disponibil toată ziua. Nu se fumează înăuntru, deci poţi veni cu copiii. Acolo se găsesc, după părerea mea, cele mai bune croisants au beurre şi pain au chocolat din Bucureşti. La plecare, nu uitaţi să cumpăraţi o baghetă. Este exact ca acelea din Paris“, recomandă Florin Rădulescu, general manager Prodal’94, companie care are în portofoliu mărci precum Discovery (vodcă), Wembley (gin), Passion (brandy), Monaco (lichior), Rose Mary (lichior-import), dar şi alte băuturi spirtoase.
Vinul din inima Braşovului
„Unul dintre locurile pe care le-am descoperit în Braşov este Terroirs Boutique du Vin. Locul acesta nu este doar un magazin de vinuri, este un bar şi un restaurant, unde am descoperit cea mai bună combinaţie între mâncarea gustoasă şi vinul potrivit. Design-ul locului este unul cu adevărat special, care, împreună cu muzica de calitate, creează ambientul perfect pentru o degustare discretă de vinuri sau o cină şi un vin bun într-o companie plăcută“, crede Ilias Pliatsikas, director general Olympus România, unul dintre cei mai mari producători de lactate locali.
Sursa : da.zf.ro
