Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

7 masini implicate intr-un grav accident rutier in Piatra Neamt!

Un accident rutier grav s-a petrecut pe 25 decembrie, în jurul orei 17:00, pe Bulevardul Traian din Piatra Neamț, în care au fost implicate 7 mașini.

Șoferul care a produs accidentul, un doctor din Galați, se pare că era sub influența alcoolului și a fost dus la Spitalul Județean pentru că acuza dureri. În afară de șoferul care a produs accidentul a mai fost o singură persoană de sex feminin care a fost transportată la spital.

O persoană implicată în acest accident a declarat că pentru stiri-neamt.ro că „”oprise la semafor la culoarea roșie și pe neașteptate s-au simțit adunați unul după altul și un nor mare de praf. Șoferul vinovat, care conducea un Renault Megane, era sub influența alcoolului (la etilotest a ieșit 1,17 alcool pur în aerul expirat) și a fost dus la spital pentru că acuza dureri…. și spunea că nu-l interesează de nimic, n-a omorât pe nimeni și pe el nu-l interesează”.

sursa romaniatv.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.