Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Revoltator! Soferul unei autosanitare lua mai multe persoane care faceau autostopul!

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Timiş a deschis o anchetă după ce şoferul unei autosanitare a fost filmat, în zona municipiului Lugoj, în timp ce lua de pe stradă mai multe persoane care făceau autostopul, iar imaginile au fost postate pe internet.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a se lua măsurile legale faţă de şoferul unei ambulanţe care a luat persoane “la ocazie” de pe marginea drumului, contrar regulamentului.

Imagini cu acest incident au apărut pe internet, luni, fiind filmate de un trecător, în zona municipiului Lugoj.

“S-a deschis o anchetă administrativă, îl băgăm (pe şofer – n.r.) în Comisia de disciplină şi luăm măsurile legale. Este o abatere foarte gravă şi nu avem voie să luăm nici aparţinătorul bolnavului, darămite oameni de pe marginea drumului. Probabil se lasă cu desfacerea contractului de muncă”, a declarat Iancu Leonida.

sursa mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.