Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Noul Maserati Ghibli Hybrid. Italienii fac primul pas către un viitor sustenabil

Cu Maserati Ghibli Hybrid italienii fac primul pas către un viitor sustenabil. Maserati a decis în sfârșit să pășească în era automobilelor electrificate și va face acest lucru cu prima lor mașină hibridă: Ghibli.

În ciuda numelui oficiale Ghibli Hybrid, după toate probabilitățile, acesta va fi un model plug-in hibrid, așa cum indică zvonurile anterioare. Mașina trebuia să aibă premiera la Salonul Auto de la Beijing 2020, dar, deoarece evenimentul a fost amânat în urma pandemiei coronavirusului, ar trebui să debuteze mai târziu în acest an.

„Lumea înconjurătoare este plină de exemple în care o singură scânteie evoluează în ceva nou – o secundă în care hibridizarea acționează ca un catalizator al schimbării, iar elementele divergente devin perechi, dând naștere la ceva nou și mult mai bun”, a spus producătorul auto într-un comunicat de presă.

Inovația a fost dintotdeauna sursa de inspirație a inginerilor și designer-ilor Maserati: totul începe de la o scânteie – o idee care apare, prinde viață și evoluează.

Din aceeași sursă de inspirație vine și noul Ghibli Hybrid: primul dintr-o serie de noi automobile care marchează începutul unei noi ere pentru Maserati.

Maserati Ghibli Hybrid – către un viitor sustenabil
Semnătura Tridentului devine un parafulger, concentrează energia electrică și o injectează în ADN-ul ingineriei italiene supreme – astfel pornește următorul capitol din povestea Maserati: primul motor hibrid din istoria mărcii.

”Inovația și tehnologia își dau mâna cu ingineria de înaltă performanță, conducând Maserati către un viitor sustenabil” se mai spune în comunicatul oficial de presă.

La exterior, mașina va aduce actualizările ale designului, care se vor concentra pe părțile din față și din spate. În interior, se așteptăm să vedem un nou sistem de infotainment care va avea un ecran mai mare și un instrumentar de bord complet digital. Aceste modificări, care se vor alătura motorului hybrid îl vor face pe Ghibli mai modern, având în vedere că generația actuală este în producție din anul 2013.

VIDEO teaser cu Maserati Ghibli Hybrid