Un șofer a băut alcool, apoi s-a urcat la volan, s-a răsturnat şi apoi a fugit de la locul accidentului

Un bărbat din Cotnari care a băut alcool, apoi s-a urcat la volan, s-a răsturnat şi apoi a fugit de la locul accidentului a fost băgat după gratii pentru 24 de ore. Acesta transporta în autoturism patru persoane, care au fost rănite în urma accidentului. 

accident raniti

„În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat faptul că, la data de 3 iunie, un bărbat de 33 de ani, din comuna Cotnari, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 281, în comuna Belceşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi răsturnat într-un şanţ, iar după producerea accidentului ar fi modificat starea locului accidentului şi ar fi părăsit locul fără acordul poliţiştilor, fiind depistat ulterior. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar în urma testării conducătorului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au prelevat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Şoferul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi modificarea sau ştergerea urmelor accidentului.

Sursa:ziaruldeiasi