Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Destinul crunt al unui motociclist. A murit în apropierea casei sale

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, a decedat în noaptea de marţi spre miercuri, într-un accident de motocicletă care a avut loc pe un drum comunal din localitate, chiar în faţa bisericii din satul său natal.

Destinul crunt al unui motociclist. A murit chiar în faţa ...

 Acesta s-ar fi întors de la iubita sa, care trăieşte într-o localitate apropiată. Tânărul mai avea o distanţă foarte mică de parcurs până la locuinţa sa. 

Poliţiştii spun că evenimentul a avut loc din cauza neadaptării vitezei într-o curbă. Tânărul s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un gard şi mai mulţi copaci.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de despre faptul că, pe raza satului Stăneşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un tânăr de 27 de ani, din comuna Stăneşti, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 143 Stăneşti, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe partea stângă în afara părţii carosabile, întrând în coliziune cu un gard şi mai mulţi copaci.

Persoana vătămată a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spitalul din Târgu-Jiu, iar din cauza rănilor suferite a decedat în drum spre unitatea medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. O ambulanţă a venit la faţa locului şi echipajul l-a resuscitat timp de 45 de minute, dar în zadar. 

Sursa:adevarul