Două accidente în 24 de ore, într-o localitate traversată de ”drumul morţii”

Un adolescent şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de un autoturism pe DN2 E85, în localitatea Poşta Câlnău. Este al doilea eveniment rutier grav produs într-o singură zi la Poşta Câlnău, după cazul femeii accidentate de TIR pe trecerea de pietoni.

La faţa locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat, în localitatea Poşta Câlnău, un şofer de 21 de ani din Galaţi a surprins şi accidentat un tânăr de 17 ani din Vaslui, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, pe aceeaşi direcţie cu autovehiculul. 

Accidentul produs înainte de miezul nopţii s-a soldat cu decesul pietonului. O maşină de la SML a ajuns la faţa locului pentru a prelua trupul neînsufleţit al bărbatului.

Traficul pe drumul european s-a desfăşurat dirijat pe durata cercetărilor. Este al doilea eveniment rutier grav produs în mai puţin de 24 de ore la Poşta Câlnău, pe DN2 E85. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de un TIR pe trecerea de pietoni din localitatea traversată de ”drumul morţii”.

Sursa:adevarul