Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Accident rutier MORTAL PENTRU 4 PERSOANE in Buzau !!

Patru persoane au murit şi una a fost grav rănită, miercuri după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 10, în judeţul Buzău, după ce o autoutilitară condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul a avut loc pe DN 10, în zona Lunca Cislăului, după ce o autoutilitară Mercedes condusă de un tânăr de 18 ani a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar dinspre Buzău către Braşov.

În urma impactului, patru persoane au decedat, iar una a fost rănită grav.

Toate victimele se aflau în autoturismul Renault, fiind vorba despre şoferul în vârstă de 71 de ani, soţia acestuia de 77 de ani şi două femei care îi însoţeau, în vârstă de 65 şi 82 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.