Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Accident grav în Italia! Un român și iubita lui au zburat din mașină, după ce aceasta s-a răstrunat din cauza unui porc mistreț!

Un accident grav de circulație a avut loc în urmă cu doar o zi în Italia! Un român de 21 de ani au zburat pe geam,  după ce mașina în care se aflau s-a răstunat din cauza unui porc mistreț!

Un român și iubita lui au zburat din mașină, după ce aceasta s-a răstrunat din cauza unui porc mistreț!

Sfârșit tragic pentru o tânără din Italia. Aceasta se afla la volanul mașinii sale cu iubitul român, un băiat de doar 24 de ani. În timp ce mergeau regulamentar pe șosea, mașina lor a ieșit în afara carosabilului, s-a răsturnat, iar cei doi au zburat efectiv din autoturism.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și salvare care au încercat să le ofere primul ajutor celor doi.

Fata, de doar 21 de ani, a fost transportată de urgență la spital cu un elicopter, fiind în stare grav.

Mașina s-a răsturnat din cauza unui porc mistreț

Din păcate, la doar câteva ore după impact și după ce a ajuns la spital cu elicopterul, tânăra de 21 a murit, iar anchetatorii continuă cercetările la fața locului pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la accidentul tragic.

Din primele informații se pare că totul s-ar fi întâmplat din cauza unui porc mistreț, care i-ar fi apărut în față șoferiței, iar în acel moment aceasta a pierdut controlul volanului și s-a răstrunat cu mașina în afara drumului.

Tânărul e în afara oricărui pericol!

Românul de 24 de ani e în afara oricăui pericol, au anunțat medicii. Din păcate, acum va trebui să-și conducă iubita pe ultimul drum.

Deși medicii au încercat minute în șir să o salveze pe Lucrezia, inima ei s-a oprit la scurt timp după ce a fost supusă unei intervenții!

Sursa:spynews