Stiri din trafic

Ora: 06:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate accidente care să impună oprirea circulației pe drumurile naționale sau autostrăzi.

Ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri pe mai multe artere rutiere din rutiere din județe aflate în zonele centrală, de sud și sud-est ale țării, împrejurări în care recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza acestor condiții, să evite efectuarea depășirilor riscante, să crească distanța de siguranță dintre vehicule și să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

Circulația rutieră este închisă pe toată perioada sezonului rece pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 104 (Piscu Negru) şi 130+800 metri (Bâlea Cascada), precum și pe DN 67C (Transalpina), între kilometrii 34+800 metri (Rânca) şi 79+200 metri(Curpat).

Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 28 între municipiul Iași și localitatea Lețcani, județul Iași, din cauza unui accident de circulație. În urma coliziunii dintre două autoturisme și un autotren, trei persoane au fost rănite. Se efectuează cercetări la fața locului pentru determinarea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Ora: 07:40

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a revenit la condiții normale pe DN 28 între municipiul Iași și localitatea Lețcani, județul Iași, în urma accidentului soldat cu rănirea a trei persoane, după coliziunea dintre două autoturisme și un autotren.