Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 08.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că pe DN11, la kilometrul 81+200 de metri, la ieșirea din municipiul Târgu Secuiesc către Onești (în județul Covasna), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism, circulația se desfășoară pe un fir, alternativ. În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Pe tronsoanele Vânătorii Mici (județul Giurgiu) – Uliești (județul Dâmbovița) și Sibiu – Apoldu de Jos (județul Sibiu)  ale autostrăzii A1 circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață densă. Fenomenul este prezent și pe arterele din județele Bihor și Mureș. Din acest motiv, pentru a preveni producerea evenimentelor nedorite, sfătuim conducătorii auto să ruleze prudent, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte și să nu efectueze manevre periculoase la volan.

Semnalăm, de asemenea, că din cauza vântului puternic, în județul Constanța au fost sistate manevrele  în toate porturile de la Marea Neagră.