Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Trafic blocat pe Valea Oltului. Două TIR-uri au intrat în coliziune

Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Vâlcea incidentul s-a produs în afara localităţii Proieni – Brezoi.  Aici, două TIR-uri s-au ciocnit. Şoferul unei cisterne a intrat pe contrasens, din cauza unei maşini care făcuse pană oprită pe marginea drumului, într-o zonă cu linie continuă. Nu a mai apucat să se înscrie pe sensul corect şi s-a ciocnit cu un alt TIR care venea din sens opus.  În spatele cisternei se mai afla o maşină care tracta o remorcă ce transporta un alt autoturism. Şoferul acesteia a urmat exemplul TIR-ului din faţa sa şi nu a mai apucat să revină pe sensul de mers, intrând în coliziune cu cisterna.    

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Naţional 7, în afara localităţii Proieni. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că incidentul rutier a avut loc la  km 211+500 m, implicate fiind două autocamioane şi un autoturism”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.