Mașini devastate de doi tineri, pe o stradă din Otopeni

Poliţiştii din Otopeni au reţinut doi tineri de 16 şi 21 de ani care ar fi introdus într-un autoturism parcat pe o stradă din Otopeni un obiect care ulterior a explodat, provocând pagube atât maşinii în cauză, cât şi alteia parcate alături.

Vineri, în jurul orelor 22,00, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, mai multe persoane au spart geamul de pe ușa spate de la autoturismul personal, parcat pe o stradă din oraşul Otopeni, după care au introdus în interior un obiect, care a explodat, producând distrugeri autoturismului în cauză, cât şi la cel parcat lângă acesta”, se arată într-un comunicat transmis Agerpres și publicat de Adevărul.ro.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Otopeni, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi specifice, acolo prezentându-se şi specialişti din cadrul Departamentului Pirotehnic – IGPR, pentru activităţi din competenţă.

Un alt vehicul aflat în apropiere a fost avariat

În urma cercetărilor, poliţiştii din Otopeni au identificat persoanele bănuite de comiterea infracţiunii investigate, în cauză fiind vorba de doi tineri, în vârstă de 16, şi respectiv 21 de ani, menţionează Poliţia Ilfov. Pe imaginile video apărute pe reţelele sociale se observă cum tinerii aruncă mai multe petarde şi focuri de artificii în curtea unei case.

Cercetări sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa:promotor