Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Bilanț tragic al accidentelor grave pe drumurile din țară

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a transmis luni mai multe informări privind accidente grave care au avut loc pe drumurile din țară, în condițiile în care, cel mai adesea, carosabilul este umed, dar fără depuneri de zăpadă.

Argeș: Între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autoturisme şi un autotren, soldată cu două persoane decedate şi una rănită.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a precizat că autocamionul este încărcat cu tuburi de oxigen și că o parte dintre acestea au ajuns pe carosabil. Agenţii Serviciului Rutier Argeş asigură un perimetru de siguranţă, pentru intervenţia pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Sibiu: Un accident rutier s-a produs luni dimineața pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la kilometrul 270, în zona Săliște, pe sensul de mers spre Sibiu. Au fost implicate un autoturism și autoutilitară de deszăpezire. Potrivit IPJ Sibiu și ISU Sibiu, trei persoane au decedat

Braşov: Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, luni dimineaţă, pe DN 13, în zona localităţii Măieruş, în urma unui eveniment rutier în care a mai fost implicat un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. La testarea şoferilor celor două vehicule, rezultatul alcooltestului a fost negativ.

Olt: Circulaţia a fost întreruptă pentru aproximativ 30 de minute pe DN 65 la ieşirea din oraşul Balş, judeţul Olt, către Craiova, în vederea efectuării manevrelor de repunere pe roţi a unui autotren răsturnat în afara carosabilului.

Prahova: Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, luni dimineaţă, pe DN 1, în apropierea localităţii Băneşti, traficul în zonă fiind restricţionat pe o bandă a sensului de mers către Ploieşti.

Cele patru autovehicule au intrat în coliziune faţă-spate, evenimentul fiind soldat doar cu pagube materiale, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, citat de Agerpres.